Mājas > Bez kategorijas > Kā visu pārvērst Office 2007 formātā?

Kā visu pārvērst Office 2007 formātā?

22 augusta, 2008. Komentēt Go to comments

Labas ziņas visiem tiem lietotājiem, kas nesen migrējuši uz Office 2007 sistēmu. Pastāv veids kā ar dažu vienkāršu komandu palīdzību pārvērst visus Jūsu Office 2003 sistēmas dokumentus uz jaunāko Office 2007 sistēmu.

Sekojam norādījumiem.

1. Lejupielādējam Migration Manager un uzstādam direktorijā c:\migrator\

2. Lejupielādējam un uzstādam Microsoft Office 2007 Compatibility Pack

3. Dodamies uz direktoriju c:\migrator\tools\ un atveram failu ofc.ini izmantojot Notepad2 vai jebkuru citu teksta redaktoru un pievienojam sekojošu līniju :

fldr=c:\_ceļš uz mapi kas satur Office 2003 dokumentus_\ (piem. c:\documents and settings\user\my documents\office2003_files\)

Komanda norāda uz direktoriju kas satur Office 2003 dokumentus, automātiski tiek iekļauti arī apakšdirektoriji.

4. Dodamies uz Start – run un ievadam komandu cmd, lai atvērtu Comand Promt. Izmantojot cd komandas dodamies uz Migration manager instalācijas direktoriju c:\migrator\tools\ un izmantojot Comand Promt atveram failu ofc.exe

Nekavējoties visi faili kas atrodas norādītajā direktorijā un visās tās apakšdirektorijās tiks konvertēti uz Office 2007 formātu un saglabāti jaunā mapē.

Aplikācija veiksmīgi darbojas ar šādiem failu formātiem :

Word (doc uz docx), Access datubāzes, PowerPoint (ppt uz pptx), Visio diagrammas, Excel (xls uz xlsx) un Microsoft Project files. Konvertācija nedarbojas uz failiem kas ir aizsargāti ar paroli.

  1. Vēl nav komentāru.
  1. No trackbacks yet.

Komentēt