Mājas > Bez kategorijas > Uzbrukumi Gruzijas datorsistēmām

Uzbrukumi Gruzijas datorsistēmām

11 augusta, 2008. Komentēt Go to comments

Krievija, aiz savas lielās mīlestības pret Gruziju, pamatīgi iedragājusi tās valsts nozīmes, kā arī publiskās, datorsistēmas. Pateicoties vairākiem sankcionētiem DDos uzbrukumiem no ierindas izsista arī Gruzijas prezidenta mājaslapa – http://www.president.gov.ge/ Arī raksta tapšanas brīdī tā lietotājam nav pieejama.

Un vēl kas…

Uzbrukumi datorsistēmām notikuši vienlaicīgi ar armijas ienākšanu Gruzijas teritorijā, tāpēc nav šaubu ka šis karš ir ilgi plānots un sankcionēts uzbrukums ar mērķi pakļaut daļu Gruziju, un tam nav nekāda sakara ar nesen notikušo apšaudi Dienvidosetijā, kad bojā gāja liels skaits krievu karavīru.

Un itkā ar to vēl nepietiktu…

Gruzijas parlamenta oficiālo mājsslapu rotā kāds ne visai glaimojošs krievu perversības radītais rotājums :

image

Es tikai atgādināšu, ka tas nav īpaši zolīdi no krievu puses – salīdzināt Gruzijas prezidentu ar Hitleru, kamēr pašu Staļins ir nomērdējis badā 10 miljonus turku nepilna gada laikā !

image

Tāpat arī par lapas title uzstādīts – “Найди 10 отличий. Найди своего повелителя.”, jeb “Atrodi 10 atšķirības. Atrodi savu pavēlnieku.” Uz šo visu skatoties man gribas teikt ka Putins ir smerdelis.

  1. 11 augusta, 2008. 11:03 pm

    BTW Staļins (Džugašvilli) arī bija gruzīns :D

  2. bāāc
    12 augusta, 2008. 12:06 am

    “pašu Staļins”
    Nu gan samelojies. Staļins kā reizi bija gruzīns.

  3. 12 augusta, 2008. 12:13 am

    Katrā ziņā viņš bija krievu politiķis. Ja mēs gribam piesieties faktiem, arī hitlers nebija vācietis, bet gan austrietis.

  4. 18 augusta, 2008. 6:27 pm

    Starp citu, uzbrukumi Gruzijas prezidenta serverim sākās ceturtdien, vēl priekš gruzīni sāka kaut ko atbildēt provokācijām.

  5. 19 augusta, 2008. 9:02 pm

    Es tomēr uzskatu ka Gruzijas prezidenta preses dienesta prese relīze ir uzticamāka.

  1. No trackbacks yet.

Komentēt